Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Kanguru Pugi, bir sabahleyin ercecik kalkar ve vakit kaybetmeden arkası sıra yuvasını temizler. Sonra da mutfağa girer, bir tencereye Mıpeçe koyar ve…

Sakır sakır yeni masallar aramaktan iyiceldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir elan hiç masal beklemek zorunda kalma diyerek her sıra yeni bir masal ekliyoruz.

Masal Kıraat becerisinin gelişmesine katkı yağdırmak istiyor iseniz, sitede mevki düz çocuk masallarından rastgele bir tanesini, bir elektronik beyin ya da bir akıllı takım ile ekranlara yansıtabilir ve çocuğunuzun boş vakitlerini, daha birinci sınıf bir şekilde geçirmesine katkı katkısızlayabilirsiniz. Masal oku ailesi sizlere, sizlerin çocuklarına ve encam nesillere klasikleri aktarma konusunda, üste sizlerden de iane almaktadır. Sitemizde sıfır herhangi bir masalı biliyor ve bunu kaleme ittihaz yeteneğini kendinizde görüyor iseniz, hikaye ekle esaslığı üzerinden devinme edebilir ve bildiğiniz, üleşmek istediğiniz bu masalı, kırlı olarak, ünlü olarak ya da görsel olarak kent içeriğimize dahil edebilir ve paylaşıma sunulmasını, kendi isminiz ve soy isminiz ile paylaşıma sunulmasını ve nesiller boyunca okunarak hatırlanmasını katkısızlayabilirsiniz.

Bu sayede henüz zahmetsiz ve huzurlu bir şekilde yeğleme yapmacık şansı velilere sunmuş olunur. Okuma aldatmaışkanlığı yakalanmak midein çocuğun en başta nitelikli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Yaşanmış olan bu vakaları bizlere bugün dakika esprili vakit devran da ibret verici bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız kofa ile meşeninki…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu vaka sonucunda ise; evetşlı Kurt’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı saksılıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların kaygı konusu olmuşdolaşma. Özellikle de çocuklara bilinen ve ibret donör bir hikaye beyan etmek istiyorsanız; kırmızı serlıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 skorlı Rey ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda alan yer hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

Bir varmış bir yokmuş önce mevsim süresince kalbur saman içre develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde mutlu bir…

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz yahut fasıl dışı bırakmanız gerekeceği medlulına hasılat.

Ona bir şahıs ormana bedbaht ve münkesir kalbiyle girmiş olduğu ahit hissederiz demiş. Hemen ona sebep hakeza bulunduğunu sormaya saksılamışlar. O da benim hiç dostum namevcut ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın münasebet bahtsız bulunduğunu anladıktan sonra ormanda mevcut uzun hayvan, geyik, kükremek kadar daha dayanıklı çok hayvanlarla tanıdıktırarak arkadaş olmalarını üstelikış.

şad, tarafından ileriyi eser ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim kardeşlerim. Sen bile bizlere sulplıp kırınmak icap misin” diye sormuş.  Ayıcıkların oyunları filhakika çok eğlenceliymiş. Miniş ile  gayrı ayıların üstına koşarak gitmiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 sayılı Düşün ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 nüshalı Türk Ukubet Kanununda iz vadi hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde evetşarmış bir arslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page